15.07.14

Дереза





Зміст сторінки
1.Інформація про студію.
2.Аніматографія, фільмографія.
3. Нагороди.
4. Працівники.
5. Про студію у ЗМІ.





1.Інформація про студію.

категоріїінформація
Полное название студииDereза production studio
МістоХарків
Рік заснування2001
СтатусДіюча
Адреса
----
Сайтhttp://dereza.com/index3.html
YouTube
Вконтакте
Facebook
vimeo
twitter
livejournal
E-mailgame@dereza.com
Телефон---
 Факс---
Генеральний директор,
администратор
 Віталій Первухін
 Область діяльності
Ігрові проекти
анімація
Створення концепцій мультиплікаційних проектів і сценаріїв
Створення героїв для 2D-анімації

Основне направлення2D
Жанросвітньо-розважальні програми для дітей
Про компанію Історія нашої студії почалася в "далекому" 2001 році. Цього року було розпочато роботу над нашим першим проектом - дитячим мультяшним квестом-аркадою "Ріпка", за мотивами всіма улюбленої казці. Студія "Дереза​​" 2001 року - це лише дві особи: Віталій Первухін (керівник проектів) та Олександр Єфремов (художник, автор назви студії та її логотипу), і квартира в якості офісу. У той час світові лідери геймдева мало знали і практично не довіряли російським, а тим більше, українським розробникам. Знайти видавця для нової студії тоді було настільки складно, що саме в цей момент - момент пошуку, багато опускали руки. Але ми впоралися. Ми знайшли видавця в особі ИДДК Груп, і таким чином, у 2003 році, світу був явлен перший наш ігровий проект. 

У перші роки існування ми зіткнулися з проблемами, з якими стикаються напевно все небольшніе студії: нестача фінансування, брак досвіду і брак фахівців. Подолати ці труднощі нам вдалося за рахунок багатьох чинників, головним з яких був - згуртованість колективу і відданість загальній ідеї. Власне, згуртованість і зіграла вирішальну роль в "виживанні", адже обидва "батька" студії, працюють у нас і зараз. 

Так історично склалося, що в студії найбільше уваги приділялося графіці і анімації. Тому наші ігри так подобаються дітям: величезна кількість анімованої якісної графіки занурюють дитини в світ улюблених казок, вона відчуває себе учасником цього світу, світу, на який раніше дивився тільки лише з боку, а тепер змогла доторкнутися і поринути в нього. 

За час існування студії, нам вдалося випустити чимало завершених ігрових проектів, удосконалити робочий процес, завдяки створенню власного ігрового движка Dereza Engine, а також власної середовищі розробки Dereza Game Studio і набратися достатнього досвіду для того, щоб займатися більш масштабними і серйозними проектами. 

Зараз у планах нашої студії кілька цікавих проектів. У першу чергу - це продовження нашої "Машеньки", крім того, квести за мотивами мультфільмів "Сінбад Мореплавець" і "Аліса в країні чудес". 

Кожен наш проект - це крок вперед не тільки в технологічному плані, але також і у всіх інших: ігри стають якіснішими, цікавішими, більше, гарніше і складніше. 

"Дереза​​" завжди намагалася йти власним шляхом, проте, ніколи не відмовлялася від участі в сторонніх проектах. І це теж пішло нам на користь - студія змогла зарекомендувати себе, як надійного партнера і помічника в розробці ігрових проектів (докладніше див в розділі Аутсорсинг). 

Dereza Production Studio сьогодні - це: 

близько 20 завершених ігрових проектів (повний список у розділі "Проекти"); 
більше 20 співробітників, кожен з яких є професіоналом у своїй сфері діяльності; 
власний ігровий движок Dereza Engine, що задовольняє запити самих вибагливих гравців; 
власна середовище розробки Dereza Game Studio, яка прискорює процес складання, завдяки своїй простоті і наочності, і відповідно, що дозволяє більше уваги приділяти сюжетної складової, анімації та налагодженні; 
власний офіс в центрі міста та ін 
Ми пам'ятаємо нашу історію і пишаємося, що нам вдалося подолати критичні етапи розвитку студії. Тепер наша мета - це розвиток і удосконалення вже створеного нами. Ми будемо раді будь-якій допомозі, а також завжди раді новим людям, що мають власні ідеї. 

А ще: ми завжди раді бачити вас на нашому оновленому сайті, де ви в будь-який момент зможете дізнатися про новини студії, нових проектах, вакансії та багато-багато іншого. Незабаром, ми плануємо відкрити на нашому сайті ще й форум!


2.Анімографія:

"Ріпка" мультиплікаційний квест-аркада 2003 
"Машенька. Лісова казка" 2008 
"Синдбад. У пошуках чарівного імбиру" 2009 
"Таємниця третьої планети: Аліса і ліловий куля" 2009 
Серія розвиваючих ігор "Машенька" 2009-10 
Серія розвиваючих ігор "Пізнайко" 2009 
"Пригода русалочки та її друзів" 2009

кадри з анімації
нажміть на картинку, щоб збільшити






3. Нагороди.
інформація відсутня

4. Працівники.
 Віталій Первухін (керівник проектів) 
 Олександр Єфремов (художник, автор назви студії та її логотипу)

5. Про студію у ЗМІ.


Немає коментарів:

Дописати коментар