05.01.13

Ялта-Фильм





Зміст сторінки
1.Інформація про студію.
2.Аніматографія, фільмографія.
3. Нагороди.
4. Працівники.
5. Про студію у ЗМІ.





1.Інформація про студію.

категоріїінформація
Полное название студииЯлта-фільм
МістоЯлта
Рік заснування2003
Статусне працює
АдресаЯлта, Массандра, ул. Умельцев, д. 2,
Сайт---
YouTube
Вконтакте
Facebook
vimeo
twitter
livejournal
E-mailartlite@tavr.net
Телефон(380654) 26-19-69;
 Факс---
Генеральний директор,
администратор

---

 Область діяльності---
Основне направлення2D анімація, фільми
Жанркіно
Про компанію Ялта -Фільм це нова кіностудія , заснована в 2003 році кінопродюсерами Артуром Новіковим і Андрієм Новіковим .


Ми займаємося виробництвом власних художніх фільмів , телесеріалів та анімаційних фільмів , як англійською , так і російською мовами , також у нас є процвітаючий відділ з виробництва телевізійної реклами та музичного відео.

Нещодавно ми закінчили зйомки повнометражного художнього фільму « Сафо» , а в даний момент ми займаємося виробництвом анімаційного проекту під назвою « Пригоди бравого солдата Швейка».

Наш відділ з прокату кінознімального обладнання - АРТЛАЙТ - на даний момент є найбільшою рентал компанією в Україні . Ми пропонуємо найкраще і найсучасніше обладнання у всьому СНД , включаючи кінокамери Arricam , Arri 435 Xtreme , і Arri 235 .

Наш морський відділ , спеціалізується на морських зйомках і має в розпорядженні 250метров причалу в Криму , який можна використовувати для конструювання декорацій і як штучний резервуар з величезним зеленим екраном на задньому плані. Наш відділ з побудови декорацій може сконструювати за дуже доступними цінами навіть велике місто , який буде повністю відповідати вашим чітким вимогам. Офіси та виробничі бази студії Ялта -Фільм знаходяться в Києві та Москві , а основна база в Ялті. Ми впевнені , що у нас є , що запропонувати Вашому виробництву !

Примітка: Ялта- Фільм не має ніякого відношення до Ялтинської Кіностудії .
Наша 2 -D анімаційна студія пропонує класичну анімацію світового класу за дуже прийнятну вартість .

У нашому штаті 80 художників , які мають десятирічний досвід роботи у всіх стадіях класичної анімації від розкадрувань або креслень до повного завершення . Ми пропонуємо повну анімацію ( 24fps/25fps ) , намальовану вручну , як для художніх фільмів , так і для телебачення , ми можемо впоратися з найскладнішими і динамічними сценами. Задні плани за бажанням можна зробити всіляких стилів , 2D або 3D. Ми також займаємося виробництвом музичних і звукових доріжок.

Наша команда працювала з клієнтами з усього світу - включаючи Францію , Італію , Південну Африку , Росію , США , Угорщину та Ірландію. Ми також працювали над телевізійними рекламними роликами західних брендів і музичними роликами відомих співаків і груп. Якщо Ви хочете отримати демо з нашими роботами і дізнатися ціни , телефонуйте нам. Ми впевнені , що здивуємо Вас!

На даний момент Ялта -Фільм Аніма працює над повнометражної художньої киноверсией відомої новели Ярослава Гашека « Пригоди бравого солдата Швейка ». Показ мультфільму планується на 2007 рік. Мультфільм створюється у двох язичної голосової версії - англійською та російською. Безсмертних героїв Ярослава Гашека будуть озвучувати зірки кіно і театру , а режисер переможець фестивалю «Ніка » - Рінат Газізов .

Більш детальна інформація про проект « Пригоди бравого солдата Швейка ».

Ми плануємо регулярне виробництво повнометражних адаптацій інших відомих дитячих книжок. Наша довгострокова мета - зробити візуальну « бібліотеку» дитячої класики.


2.Анімографія:

назва рік жанр режисер техніка
2008 комедійна повнометражна анімація  Ринат Газизов и Манук Депоян  2D классическая анимация







кадри з анімації
нажміть на картинку, щоб збільшити









3. Нагороди.
інформація відсутня

4. Працівники.
інформація відсутня

5. Про студію у ЗМІ.

Немає коментарів:

Дописати коментар