09.12.13

Таке як є





Зміст сторінки
1.Інформація про студію.
2.Аніматографія, фільмографія.
3. Нагороди.
4. Працівники.
5. Про студію у ЗМІ.





1.Інформація про студію.

категоріїінформація
Полное название студииКінокомпанія Таке як є
МістоОдеса
Рік заснування2012
СтатусДіюча
Адреса
Україна. м. Одеса. Троицкая вул. №10/1
Сайтhttps://sites.google.com/site/takoetm/
YouTube
Вконтакте
Facebook
vimeo
twitter
livejournal
E-mail takoe.tm@gmail.com     ICQ: 98511391
Телефон+38 (048) 799 53 13 ;+38 (094) 949 83 13
МТС 0953279561 Life 0931870676
 Факс---
Генеральний директор,
администратор
Олександр Мілов
 Область діяльностіКіно
Анімація
Основне направлення
авторська анімація
Жанр---
Про компаніюКінокомпанія " ТАКЕ" - це не зовсім кінокомпанія в загальноприйнятому сенсі цього слова , у неї немає продюсерів , директорів та працівників , що роблять свою роботу за заробітну плату. Це дружна компанія талановитих людей, що люблять кіно і анімацію , які просто хочуть поділитися з світом своїми історіями. Вона заснована 1 квітня 2012 художником , режисером і сценаристом Олександром Мілов , на базі його творчої майстерні , і затишно розташовується в самому серці південної столиці ...
       У даті немає помилки , саме 1 квітня 2012 року, приблизно через дев'ять місяців їй тільки належить офіційно з'явитися на світ , а поки кінокомпанія - плід уяви автора , активно розвивається і втілюється в реальність. На сьогоднішній день , нас усього кілька людей , але це не заважає плідно працювати вже сьогодні . Головне - ми знімаємо , і наші перші фільми стали призерами декількох кінофестивалів.
        Незважаючи на перші удачі , взятися за велике кіно ми поки не готові і нам належить ще багато чому навчитися. З цієї причини , ми плануємо зняти серію короткометражних фільмів , які допоможуть набратися досвіду , виробити власний стиль , а головне , знайти однодумців і першого глядача. На даний момент зібрана невелика технічна база , яка дає можливість творити на досить високому рівні і написаний цілий ряд сценаріїв не потребують великих матеріальних витрат для втілення їх у життя.
        Це короткі і яскраві історії з реального життя міста та людей , які його населяють , що відображають їхні сьогоднішні турботи і показують його самобутність. Фільми будуть виходити в світ по мірі їх завершення , поширюватися в соціальних інтернет - мережах , а так-же брати участь у міжнародних кінофестивалях. Найкраще ми плануємо випустити у вигляді збірки , під назвою " Таке , як є ... "
        На сторінках цього веб -сайту опублікована загальна інформація про кожного з фільмів і ми пропонуємо вам взяти безпосередню участь у їх створенні. Нам потрібні різні люди - від акторів на головні ролі до буфетниці на майданчику , а також костюми , декорації , натура для зйомок і багато іншого. Якщо Вас зацікавлять наші ідеї і з'явиться можливість і бажання допомогти , ми з радістю чекаємо Вас .


2.Анімографія:


2009 Приспівочка Саундтрек группы "TRUFFELE" Поет Елена Кауфман
кадри з анімації
нажміть на картинку, щоб збільшити


3. Нагороди.
інформація відсутня

4. Працівники.
інформація відсутня

5. Про студію у ЗМІ.


Немає коментарів:

Дописати коментар